Naistraining/Sofia Vesa

Naistraining -yritykseni syntyi ideasta tarjota naisille suunnattua valmennusta yhden katon alta. Perinteisten yksilö- ja ryhmävalmennusten lisäksi yritykseni tarjoaa räätälöityjä valmennuksia raskaana oleville ja synnyttäneille naisille, joissa huomioidaan raskaudenaikaiset ja synnytyksen jälkeiset erityispiirteet harjoittelun ja ravitsemuksen suhteen. Valmennuksissa hyödynnetään lisäksi lantionpohjafysioterapian menetelmiä, joilla varmistetaan, että koko keskivartalo ja lantionpohja vahvistuvat teräksiseen kuntoon muun lihaksiston tavoin.

Olen itse kahden ihanan lapsen äiti. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja naisten valmennukseen erikoistunut personal trainer. Valmennan tällä hetkellä pääasiassa juuri naisia erilaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Olen erikoistunut naisten valmennukseen erilaisten lisäkoulutusten myötä. Yksi erikoisalani on lantionpohjafysioterapia, jota käytän hyödyksi lähes kaikissa valmennuksissani. Lasten myötä minulla on kokemusta siitä, miten raskausaikana omaan hyvinvointiin panostamalla voidaan vaikuttaa raskauden kulkuun, synnytykseen sekä ennen kaikkea synnytyksestä palautumiseen. Olen kokenut synnytyksestä palautumisen haasteet sekä pudottanut lisäksi molempien raskauksien jälkeen raskauskiloja pysyvästi.

Oman Naistraining -yritykseni lisäksi työskentelen Trainer4You:lla hyvinvointi- ja kuntosaliohjaajien sekä personal trainereiden kouluttajana. Lisäksi toimin yritysvalmennusten projektipäällikkönä. Harrastustaustani on kirjava ja kokemusta löytyy niin lentopallosta, telinevoimistelusta, yleisurheilusta, tanssista kuin kuntosaliharjoittelustakin. Tällä hetkellä pääpaino harjoittelussani on tanssissa ja erilaisissa lihaskuntoharjoittelun variaatioissa. 

Olipa tavoitteenasi sitten yleisen hyvinvoinnin lisääminen, perheen, vapaa-ajan ja harrastusten yhdistäminen, kunnon kohotus synnytyksen jälkeen tai vaikkapa oman ja tulevan lapsesi hyvinvoinnin lisääminen raskausaikana, ole rohkeasti yhteydessä minuun. Tehdään matkastasi kaksin verroin mukavampi yhdessä. :)

Facebook

Jaa tämä sivu